Commentaren: 11
 • #11

  Anton K (maandag, 07 mei 2018 15:52)

  Ik ben 3 jaar geleden in een financieel debacle geraakt. Daardoor waren mijn vrouw en ik technisch gezien zwaar failliet. Ik heb met mijn schuldeisers uiteindelijk een overeenkomst kunnen sluiten waarbij wij verschillende verplichtingen voor meerdere jaren zijn overeen gekomen. Het nakomen van die verplichtingen moet natuurlijk gecontroleerd worden. Eerst was daarvoor iemand namens de schuldeisers aangesteld, die duidelijk partijdig was hetgeen tot een onwerkbare verhouding voor ons leidde. Uiteindelijk hebben de schuldeisers ook ingezien dat dit een onbegaanbare weg was en hebben zij Dotkomma gevraagd namens hen op te treden. Marij heeft ons meerdere keren bezocht en mogelijke knelpunten met ons besproken. Het fijne is, dat ze daarbij niet uitsluitend voor de belangen van onze schuldeisers optreedt, maar ook naar die van ons kijkt en zo onpartijdig optreedt. Sindsdien is zij een "rustpunt" in ons leven geworden. Inmiddels hebben wij een stuk vertrouwen bij haar kunnen opwekken, die het werken voor ons prettiger maken en ons motivatie geven.

 • #10

  Mustafa (dinsdag, 28 november 2017)

  Ik heb 1.5 jaar geleden Marij leren kennen. Ze heeft binnen korte tijd mijn financiële situatie in beeld. Ondanks alles liet zij toch weer het zonnetje voor mij schijnen. Ik was een vogel met gebroken vleugels en nu een top gezonde vogel :))
  Zonder haar hulp was ik niet hier waar ik vandaag de dag ben!!
  Ik ben haar voor altijd dankbaar.

  Het is niet alleen dat ze me geholpen heeft met mijn financiën, maar ook al de steun wat ze me heeft gegeven. Daarom noemde ik haar ook MaMarij, want ze was er altijd wanneer ik haar nodig had!! Ze is een heel leuk mens, meevoelend en meedenkend maar vooral een fijn mens om mee samen te werken, ik kan iedereen die hulp nodig heeft met zijn of haar financiën Marij aanraden! Marij nogmaals diep uit mijn hart DANK ik je!!

 • #9

  Kitty (maandag, 20 november 2017 11:53)

  Ruim een jaar contact met Dotkomma voor een klant van mij. Ben echt tevreden over haar. Duidelijk en geen fratsen. Dat past ook goed bij ons bedrijf. Marij, blijf zo doorgaan.

 • #8

  if (maandag, 20 november 2017 10:36)

  Ook ik ben al een paar jaar bij mevr van der Kroft en het bevalt me heel erg goed. Ik lag altijd wakker van mijn financiële kant, nou dat is verleden tijd. Ik heb totaal geen zorgen meer over mijn financiële administratie alles wordt netjes geregeld. Er word gespaard, alle rekeningen netjes betaald en eventuele problemen worden opgelost. Ik zou zeggen mevr van der Kroft ga zo door je bent een TOPPER.

 • #7

  Mm (donderdag, 16 november 2017 10:37)

  3 1/2 jaar geleden in zwaar weer terecht gekomen door een relatiebreuk. Hierdoor ben ik mijn bedrijf en huis kwijt geraakt, omdat ik het niet meer kon opbrengen. Ik had niets meer en stond op straat met een enorme schuld! Gelukkig was daar mevrouw van der Kroft. Zij heeft mij uit de goot geplukt en de hele ellende onder de loep genomen. Na een paar jaar keihard voor mij te hebben gestreden " wat behoorlijk voeten in aarde had! " heeft ze bij mij weer de zon laten schijnen! Ik ben er nog niet, maar waar ik vandaan gekomen ben en waar ik nu in zit....is nog maar een hele kleine stap! Mocht u in een dergelijke situatie zitten. Wacht dan niet!! Zij kan u echt helpen en zoveel rust brengen! Ik kan dit oprecht zeggen!

  Marij, nogmaals dank!

 • #6

  miranda (zondag, 12 november 2017 15:19)

  Begin 2016 zijn wij in contact gekomen via via bij mevr van der kroft.
  Voor ons was het dan ook moeilijk om je hele hebben en houden boven tafel te gooien.
  Maar vanaf het eerste gesprek voelde er al een soort rust voor ons.
  Marij heeft ons er zo enorm doorheen gesleept , waardoor al snel alles weer op orde was.
  En er voor ons als gezin weer een beetje rust is.
  We zijn er nog niet maar het geen wat Marij al voor ons heeft gedaan is geweldig.
  Wij zouden ons ook geen ander budgetcoach kunnen voorstellen, en zal mensen dan,
  ook aanraden zit je in de problemen kom je er niet meer uit ,nou neem van mij aan Mevr van der Kroft is een topper in haar vak.
  Marij duizend maal dank en wij kunnen het niet genoeg zeggen BEDANKT.

 • #5

  Wg (donderdag, 09 november 2017 20:28)

  Nadat ik na mijn scheiding financieel het overzicht verloor heeft mevr. Kroft binnen zeer korte tijd mijn boekhouding op orde gebracht en voor achterstallige betalingen en openstaande rekeningen regelingen getroffen zodat ik snel weer licht aan de horizon zag en me geen zorgen meer hoef te maken over hoe ik de eindjes aan elkaar hoef te knopen . Compleet ontzorgd en weer met vertrouwen naar de toekomst kan kijken. Kan mijn dankbaarheid niet meer verwoorden en raad iedereen aan in geval van financiële stress en moeilijke tijden haar te benaderen en je te laten helpen.

 • #4

  Bastiaan van Prooijen (donderdag, 09 november 2017 08:56)

  12 maart 2016 ben ik in contact gekomen met dotkomma, nadat ik uit een hopeloze situatie gekomen ben. Ik kon vrijwel direct een afspraak maken om de financiële ellende in kaart te brengen. Het duurde niet lang voordat loonbeslagen waren opgeheven en er concrete stappen genomen om een minnelijk traject te starten in conclaaf met de kredietbank. Dotkomma (marije) is tot de dag van vandaag voor mij een rots in de branding geweest en kan me geen fijnere samenwerking voorstellen! Dikke duim omhoog! �

 • #3

  Rick V (woensdag, 08 november 2017 19:27)

  Op advies van een medewerker van Het Plein, die ik privé ken, heb ik na lang wikken en wegen contact gezocht met Marij. Vanaf het eerste moment was het gevoel goed. Zelfs zo goed dat ik per direct haar alle medewerking heb gegeven om mijn financien op orde te brengen. Het is niet niks als je voor je gevoel gefaald hebt als ondernemer om dit aan een ander uit te besteden. Maar wat zo vaak geldt in dit soort situaties is dat ik het veel eerder had moeten doen. Marij pakt het goed en stevig aan waarbij het belang van haar client voorop staat, alleen wel op zo'n manier dat de schuldeisers niets te kort komen.

  Zij doet dit op een manier van vertrouwen waardoor ik direct rust in het hoofd had en er een hele last van mij afviel en die rust heeft mij mijn geluk in het leven teruggegeven. Ik kan nu weer iedere dag genieten van de mooie dingen in het leven.

  Samenwerken met Marij van der Kroft van Dotkomma is zeker een aanrader en ik gun veel mensen haar als budget coach.

 • #2

  Saskia, Epse (maandag, 06 november 2017 21:02)

  De drempel om hulp te zoeken was heel hoog. Ik zag allemaal beren op de weg. Door mijn scheiding was het echter onvermijdelijk. Marij heeft die drempel weggevaagd en in een hele korte tijd! Vanaf het moment dat ik haar hulp aanvaarde viel er een last van mijn schouders. Geen stress meer! Als er nu een factuur binnenkomt, hoef ik hem alleen maar door te sturen en niet na te denken of en hoe ik hem moet betalen. Dat is in goede handen. Achteraf had ik het veel eerder moeten doen, maar dat is natuurlijk achteraf. Ik ben super blij met je!!

 • #1

  M. - zwartsluis (maandag, 06 november 2017 14:17)

  Ik heb in 2014 Marij leren kennen. Binnen 2 weken had ze mijn financiële situatie in beeld. Ondanks alles liet zij toch weer het zonnetje voor mij schijnen. Zonder haar was ik niet de persoon die ik nu ben en ben ik haar eeuwig dankbaar wat ze allemaal voor mij gedaan heeft en nog steeds doet.
  Ze is sociaal, meevoelend en meedenkend, ik kan iedereen die Hulp nodig heeft met zijn financiën Marij aanraden, beter kan je het niet treffen!